Skip to the content

Malaga påske 2020

Tenniscampen er for såvel konkurrencespillere på unionsniveau og øvede spillere, motionister og ældre juniorer. Den udbydes til alle tennisspillere i tennis-danmark.

Campen koster 5400 kr hvis man bor i dobbelt eller trippelvær. Dertil kommer flybillet som man selv skaffer

Den afholdes fra lørdag d. 4. - 11. april 2020 i Callahonda, Malaga.

Vi spiller i Club Del Sol og bor lige ved banerne i resort Finca Naundrup. 

Tilmelding til tennis@terp.dk

Program og træningspas

Træningsfilosofi

Vi har normalt 2 pas; Et formiddagspas med et tema og træning og et eftermiddagspas med konkurrencer hvor vi spíller single og doubler.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller og sammen aftaler vi et fokuspunkt. Så selv om der er et fælles tema for formiddagens træning, så har hver spiller desuden sit eget fokuspunkt. Hvis F.eks. en spiller har valgt at sætte fokus på baghånd og det fælles tema er flugtninger, så tilrettelægges træningen således, at spilleren kommer til at slå forholdsvis mange baghænder, når der skal lægges op til de andre spillere på banen, eller når spilleren øver at gå frem til nettet.

På Terps tenniscamp gennemgås teknikken bag alle tennisslagene; Forhånd, baghånd, flugtning, smash, lob, stopbold og serv. Vi laver øvelser, der træner det defensive og det offensive spil, men det er spilleren selv, der afgør, hvad der lægges mest vægt på, og det er helt centralt, at der vælges et enkelt fokuspunkt ud, som der følges op på hver dag. Det er selvfølgelig lige så vigtigt, at vi har det sjovt og får spillet en masse pointspil og kampe.

Savner du mere information?